Being Balanced By Bhalu

Goed, zoals de meesten van jullie inmiddels wel weten ben ik sinds 1 september freelancer bij Bhalu. En laat Bhalu nu net de allermooiste nieuwe hotspot zijn van Nijmegen! Tijd voor een introductie dus.

Zoals de meesten van jullie óók weten ben ik sinds dit jaar yoga teacher. In plaats van bedrijfsjurist, inderdaad. Nogal een omslag? Mwah, ik houd van bewegen, ik houd van mensen bewust maken hoe het ook anders kan en ik houd er van niet de gebaande paden te bewandelen. Al met al dus best een logische stap in mijn 29-jarig bestaan.

Dit yoga ‘teachen’ (ik vind de Nederlandse vertaling van ‘teachen’ niet mooi) doe ik onder andere bij Bhalu. Uiteraard ben ik ook voor al uw feesten en partijen (op de yogamat) nog steeds in te huren onder Practiceofbalance, maar het gaat nu even over Bhalu. Want man oh man, wat is dit een fijn plekje. Het is gevestigd in een groot pand in het centrum van Nijmegen en stad&natuur ontmoeten elkaar bij Bhalu. Het is er heerlijk licht en staat vol met planten, bloemen en (écht!) mos. Bhalu staat met andere woorden voor groen en dat uit zich niet alleen in de binnentuin. Ook de producten die Bhalu gebruikt, zijn ‘groen’ en duurzaam. Er wordt gewerkt met streekproducten en alles is 100% bio.

De yogastudio zit onder het restaurant en denk nu niet dat er in een bedompte kelder yoga wordt gedaan. Ook hier hangt weer mos aan de wand, wordt er gewerkt met Philips Hue Light en geluid komt via het Sonos Soundsystem. De producten die gebruikt worden in de yogastudio (denk aan matten/kussens/blokken) zijn ook allemaal 100% ecologisch verantwoord.

Genoeg geluld, Bhalu moet je beleven. Daarom mag ik een gratis yogales weggeven*! Tag iemand (jezelf mag ook) in het bericht op Facebook die wel een yogales verdient of kan gebruiken, of laat een bericht achter in de comments. Over een week maak ik de uitslag bekend.

Check trouwens de website van Bhalu hier en reserveer meteen jouw yogamat! Ik zie jullie graag snel bij Bhalu!

*Datum in overleg met ondergetekende.

Liefs, Marleen

Share:

Een gedachte over “Being Balanced By Bhalu”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *