Nieuwe plannen

Jullie hebben het vast al gemerkt, sinds twee weken staat Practice of Balance even stil. Dit betekent niet dat ik niets aan het doen ben, want zoals jullie misschien al op Social Media hebben gezien ben ik bezig met allemaal leuke nieuwe plannen.

In deze leuke nieuwe plannen, waar ik helaas nog niets over kan zeggen, gaat meer tijd zitten dan ik had verwacht. Er moet veel content worden verzameld en er staan wekelijkse ‘business meetings’ op de agenda. Tevens geef ik natuurlijk mijn wekelijkse yogalessen en heb ik ook nog een sociaal leven.  Deze website draaiende houden en dagelijkse inspiratie vinden voor blogs, staat dus even op een wat lager pitje.

Practice of Balance online mag dan wel even stil staan, ik sta allerminst stil. Ik ben zelfs een beetje all over the place en krijg enorm veel energie van alle leuke nieuwe projecten eraan zitten te komen.

Ik wilde dit jullie even laten weten en niet in het laatste geval omdat online praktisch iedere stap zichtbaar is. Daarom vind ik het belangrijk om te laten weten dat alles goed met me gaat (errruuuug goed!) en ik volop aan het ondernemen ben. Ondanks dat het hier dus soms wat stiller is, betekent dat niet dat ik of het bedrijf Practice of Balance stil staan. Verre van dat en wellicht lijkt dat online hier zo, achter de schermen is er een hoop aan de gang.

Over een tijdje kan ik jullie meer vertellen en dat ga ik ook zeker doen, ook via dit kanaal.

Liefs, Marleen

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *