Practice of Balance

Sinds ik (Marleen, aangenaam) een nieuwe richting ben ingeslagen en de gaafste plannen heb, kon een website natuurlijk niet achterblijven. Je kunt mij hier benaderen voor een (privé) yogales, maar ook vind ik bloggen heel leuk. Ik bevind mij dus momenteel in de bloggerswereld. Nu vraag je je natuurlijk af waar ik dan over ga schrijven. Ik zal het kort houden en verwijzen naar één van mijn favoriete phrases uit het boek van Rachel Brathen:

“Balance is the key. In everything you do. Dance all night long and practice yoga the next day. Drink wine, but don’t forget your green juice. Eat chocolate when your hearts wants it and kale salad when your body needs it. Wear high heels on Saturday and walk barefoot on Sunday. Live high and low. Move and stay still. Embrace all sides of who you are. Be brave, bold, spontaneous and loud and let that complement your abilities to find silence, patience, modesty and peace. Aim for balance. Make your own rules and follow your own path and don’t let anybody tell you how to live according to theirs.”

Voornamelijk de laatste zin van bovenstaande spreekt mij aan. Laat niemand je ooit vertellen hoe je je leven zou moeten leiden. Nu we het daar toch over hebben: dit vind ik zelf ook nog weleen lastig. Vandaar het hele balans-verhaal. Dit wordt geen belerende blog. Ik weet nergens iets van, dus ik heb jullie geen wijsheid te bieden. Dit wordt wel een eerlijke, recht door zee en zegt waar het op staat blog, waarbij ik mijn eigen leven als bron gebruik. Mijn fouten, mijn lach en mijn traan. Hier kom je voor vrolijke, hopelijk grappige en inspirerende verhalen die je net dat beetje guidance bieden wanneer je dat nodig hebt. Dus welkom bij Practice of Balance.

P.S.: Ik hoop dat je het leuk vindt, en zo niet even goede vrienden. Ik zou het echter fijn vinden als je geen haatreacties achterlaat.

Yoga&Lifestyle