Rooster

Practice of Balance Lesrooster

Vanaf maart 2018 geef ik Pop-up Yoga op toffe plekken in Nijmegen. Dit kunnen verschillende stijlen zijn, zoals Hatha yoga, Chakra Yoga, Bieryoga en anti-hangover yoga.  Voor data en tijden check deze website en social media.

Bij mooi weer zal er een evenement op Facebook worden aangemaakt waarbij je je kunt opgeven voor outdoor yoga of yoga in het park. Dit kunnen verschillende stijlen zijn, zoals Hatha yoga, Chakra Yoga, Bieryoga en anti-hangover yoga.

Je kunt bij Practice of Balance ook een privé les* volgen. Privé yoga is een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en je krijg je sneller meer plezier in je yogabeoefening. Heb je liever les waar en wanneer het jou uitkomt? Neem dan contact met mij op!

*Met een privé les wordt bedoelt: 1 student en 1 docent. Mocht je met meerdere mensen een privé les willen, dan is dat ook mogelijk.

Tarieven

Pop-up Yoga: € 10 p.p. per les.
Yoga in het park: € 10 p.p. per les* (60 minuten).
Privé yoga: € 35 p.p. per les.

*Het tarief voor bieryoga is € 12,50 p.p. Hier zit een biertje bij de prijs inbegrepen.

 

 

 

 

 

 

Wekelijkse lessen Bhalu* 

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
10u Chakra Yoga

 

 

8.45u Chakra Yoga

18:15 Hatha Yoga

19.30u Chakra Yoga

8.45u Hatha Yoga 8.45 Vinyasa Yoga

*Yogarooster bij Bhalu kan wekelijks worden uitgebreid c.q. gewijzigd. Zie daarom ook het geldende rooster & de tarieven op Bhalu.nl.

Yoga&Lifestyle