Bedrijfsyoga

Uit onderzoek van CZ blijkt dat medewerkers het belangrijk vinden dat hun bedrijf hen motiveert gezond te worden dan wel te blijven. Het is helemaal fijn als dit kan op kantoor, zonder dat het teveel tijd kost en teveel gedoe is.

Voordelen (bedrijfs)yoga
Met het aanbieden van bedrijfsyoga investeert een bedrijf in de gezondheid en vitaliteit van haar werknemers.  Op haar beurt leidt dit weer tot betere resultaten op de werkvloer. De kwaliteit van het werk wordt beter, de concentratie van werknemers neemt toe en men is minder (vaak) ziek.

Tijdens een yogales verfrissen de ademhalings- en ontspanningsoefeningen de geest en ontspant het lichaam. De lichaamshouding van werknemers wordt verbeterd, hetgeen weer leidt tot minder klachten.

Laagdrempelig
Om mee te doen aan bedrijfsyoga, is het niet nodig om sportkleding aan te hebben. Tevens wordt er geen gebruik gemaakt van hulpmiddelen zoals een yogamat. Hierdoor kan ik de tarieven laag houden en is de drempel om mee te doen lager.

De yogales kan gegeven worden op locatie. In plaats van het dagelijkse rondje naar de kantine, kan men nu deelnemen aan yoga.  Ook kan de yoga voor aanvang van het werk gegeven worden.

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in bedrijfsyoga voor jouw medewerkers of collega’s en wil je meer hier informatie over, neem dan gerust contact met me op.

Yoga&Lifestyle